کانال سافت گذر در ایتا خبرهای جذاب سافت گذر را در ایتا دنبال کنید
جستجو در سافت گذر سافت گذر
جستجو در سایت در حال جستجو ...
کاربر عزیز ! اگر میخواهید به طور لحظه ای از بروز رسانی نرم افزار مورد نظر خود آگاه شوید و ایمیل بروز رسانی برنامه مورد نظر خود را در لحظه دریافت نمایید و فهرست برنامه های منتخب خود را در محیط کاربری خود ذخیره کنید همچنین دسترسی به تمامی برنامه های مخصوص اعضای ویژه(VIP) داشته باشید، با پرداخت ماهی فقط 5700 تومان تا یکسال از این امکان بهره مند شوید عضویــــــت
x
X لایسنس آنتی ویروس نود 32
بستن
 
آپدیت نود 32
تعداد برنامه ها: 9168 | مشاهده و دانلود: 738020943 | آخرین بروزرسانی: 1403/02/15 | اعضاء: 316460 | نظرات: 37894
اطلاعیه های مهم سایت اطلاعیه های مهم سایت
💐 میلاد امام حسن مجتبی علیه السلام مبارک باد 💐
سالروز شهادت استاد شهید مرتضی مطهری و روز معلم گرامی باد

🔰 لایسنس نود 32 آخرین نسخه با تخفیف باورنکردنی با پشتیبانی سافت گذر را از اینجا تهیه کنید.

جهت رفع مشکل باز شدن سایت به دلیل بلاک توسط  نود 32 این ویدیو یا این ویدیو(ورژن 9 به بالا) یا راهنمای تصویری را مشاهده کنید

اکانت های بروزرسانی نود32 با قیمت های مناسب به صورت یک ، سه ، شش و دوازده ماهه از اینجا قابل خرید می باشد.

محصولات ESET نسخه 9 و 10 و 11 و 12 و 13  را با سریال های ارائه شده در اینجا فعال کنید. در صورتمی از کارافتادن جایگزین می شود.

افراک

سافت گذر دانشنامه نرم افزار - دانلود رایگان نرم افزار

سرور آپدیت نود 32
پیشنهاد سافت گذر
نظر سنجی
[مشاهده نتایج]

معمای ویدیوهای اسرارآمیز در یوتیوب

روز ۲۳ سپتامبر ۲۰۱۳ (اول مهر ۱۳۹۲) در ساعت ۱۴:۴۵ یک کاربر یوتیوب بنام وب‌درایور تورسو بدون سر و صدا ویدیویی را آپلود کرد. این کلیکسکانس اسرارآمیز ۱۱ ثانیه‌ای از مستطیل‌های قرمز و آبی می‌توانست به‌راحتی در میان شمار عظیم ویدیوهای حاوی تصاویر بچه گربه و موسیقی یوتیوب گم شود و کسی متوجه آن نشده، یا توضیحی برای آن پیدا نکند.

 

به گزارش سافت گذر به نقل ازسیتنا، اما ۲۸ دقیقه بعد، کلیکوب‌ درایور ویدیوی دیگری که تقریبا عین ویدیوی اول بود آپلود کرد. او یک ساعت بعد هم این کار را تکرار کرد و از آن پس به‌مدت هشت ماه به این کار ادامه داد.

 

ظاهرا شمار کلیپ‌ها به حدود ۸۰ هزار رسیده است. بعد از هشت ماه حالا ۲۳۶ ساعت از این ویدیوها در یوتیوب موجود است. همه آپلودها تقریبا از یک الگو پیروی می‌کنند؛ ۱۰ اسلاید که هریک حاوی یک مستطیل قرمز، یک مستطیل آبی و یک صدای کامپیوتری هستند. این اشکال تغییر اندازه می‌دهند و نت صداها هم عوض می‌شود. ظاهرا هریک از ویدیوها منحصر به‌فرد است، اما فورمت آنها یکی است.

 

مجله وایرد (Wired) کلیکاولین بار در ماه فوریه در چارچوب مطلبی در مورد ویدیوهای اسرارآمیز موجود روی یوتیوب به این کلیپ‌ها پرداخت.
 

از آن پس مردم به این فکر افتادند که معنای این ویدیوها چه می‌تواند باشد. وب‌درایور تورسو کیست؟ آنها از ما چه می‌خواهند؟

 

کلیکوبلاگ بوینگ بوینگ نوشت که شاید وب‌درایور از نسل بعدی پایگاه‌های عددی است. این پایگاه‌ها که تصور می‌شود از آنها برای انتقال مراسلات محرمانه به جاسوسان فعال در میادین عملیاتی استفاده می‌شود، فهرست‌هایی غیرقابل واکاوی از اعداد یا حروف هستند که با نوعی رمز تلگرافی روی رادیوهای موج کوتاه فرستاده می‌شوند.

 

این داده‌ها برای افراد غیر از مخاطب اصلی قابل دسترسی، اما غیرقابل فهمند. مخاطب اصلی کلید رمزگشایی از آنها را در اختیار دارد. شاید هم معماهای بسیار پیچیده‌ای هستند توسط یک سازمان ناشناس تهیه شده اند. تصور می‌شود این سازمان بخشی از آزمایشی باشد که برای جذب استعدادهای کشف نشده در زمینه رمزگشایی راه‌اندازی شده است.

 

شاید هم بخشی از یک نرم‌افزار اتوماسیون هستند که دچار اشکال شده است. یکی از توضیحاتی که در این مورد ارائه شد، از سویکلیک نشریه گاردین بود.

 

گاردین با ایسائول وارگاس، مهندس نرم‌افزار، مصاحبه کرده بود. آقای وارگاس گفت که ویدیویی با چنین طرح‌هایی را کنفرانسی دیده بود، و این ویدیو توسط شرکت یوویو (YouView) تهیه شده بود. اما وقتی بی‌بی‌سی با آقای وارگاس مصاحبه کرد، او پذیرفت که اشتباه کرده است و گفت: "من ویدیو را پیدا کردم و وقتی آن را دوباره تماشا کردم، فهمیدم که اینطور نیست و آزمون الگوی آن متفاوت است." اما او اضافه کرد که هنوز هم فکر می‌کند که این الگوها می‌توانند نتیجه نوعی آزمایش خودکار باشند.

 

بسیاری از وب‌سایت‌ها نظیر یوتیوب به از طریق یک نرم‌افزار برنامه‌نویسی اپلیکیشن (API) به برنامه‌نویسان امکان دسترسی به داده‌های پشت وب‌سایتشان را می‌دهند. API سایت یوتیوب به شما اجازه می‌دهد بخش زیادی از داده‌های مرتبط با ویدیوهای سایت – از جمله نام، مدت و شرح کلیپ‌ها – را دانلود کنید. شما می‌توانید با ارائه درخواست برای صدها API خیلی سریع داده‌های هزاران ویدیو را دانلود کنید.

 

این مهندس نرم افزار افزوده است: من ظرف حدود یک ساعت داده‌های مربوط به همه ویدیوهایی که وب‌درایور از زمان ایجاد حساب کاربری‌اش به اشتراک گذاشته بود را بدست آوردم. با داشتن همه این اطلاعات در یک‌جا می‌توانستم آنها را تحلیل کنم و ببینم آیا الگوی مشترکی میان آنها وجود دارد یا نه.

 

وی ادامه داد: بعد از کشیدن چند نمودار به این نتیجه رسیدم که وب‌درایور موجود خستگی‌ناپذیری است. او در اوج کارش در دوران تعطیلات کریسمس بطور میانگین هر دو دقیقه یک‌بار، و لابد بین باز کردن هدیه‌هایش، یک ویدیو آپلود می‌کرد. وب‌درایور هیچوقت هم نمی‌خوابد و بیشتر روزها حدود ۴۰۰ ویدیو آپلود می‌کند؛ آنهم همه روزهای هفته. سپس به سراغ موارد غیرعادی احتمالی در میان داده‌ها رفتم و متوجه شدم که در میان ده‌ها هزار مورد از ویدیوی موجود روی آن کانال بجز دوتای آنها همگی یک اندازه طول دارند.

کلیک اولین ویدیویی که بیش از یک ماه قبل از اولین ویدیوی مستطیلی روی این کانال آپلود شده، جنبه کاملا متفاوتی از وب‌درایور را آشکار می‌کند. کلیپی از یک مجموعه کارتونی بنام آکوا تین هانگر فورس وجود دارد که در آن سه قلم خوراکی و تنقلات – که در این داستان زنده هستند و حرف می‌زنند – دیده می‌شوند. آنها در یک مسابقه معلومات عمومی بازنده می‌شوند. البته برای دیدن این کلیپ باید ۲ یورو پرداخت و ساکن فرانسه بود.

کلیپ عادی دیگری هم در کار است که سوالات بیشتری ایجاد می‌کند. در ویدیوی شماره ۱۱۸۲ با چیزی مواجه می‌شویم که شاید اولین برخورد ما با وب‌درایور باشد. در این کلیک ویدیو که از بالکن خانه‌ای در پاریس گرفته شده و ۶ ثانیه طول می‌کشد، در کنار چراغانی برج ایفل برای لحظه‌ای یک صورت دیده می‌شود. وب‌درایور زیر ویدیو در کامنتی که تنها ارتباط مکشوف او با جهان به‌شمار می‌آید، نوشته است: "ماتئی خیلی باهوش است."

 

تلاش‌ها برای برقراری ارتباط با صاحب حساب از طریق حساب کاربری‌اش در گوگل پلاس بی‌پاسخ ماند. اما شما چه فکر می‌کنید؟ یک نرم‌افزار اتوماسیون که خراب شده؟ موجودات فرازمینی علاقمند به کارتون؟ یا نسل بعدی ارتباطات مخفیانه؟

نکته مسلم در این بین این است که این معما ارتباط زیادی با فرانسه دارد. برج ایفل، هزاران مستطیل به رنگ رنگ‌های پرچم فرانسه و یک سبد سیب‌زمینی سرخ کرده به سبک فرانسوی. اگر کار کار موجودات فرازمینی است، باید امیدوار بود که "بدون قصد و نیت خصومت آمیز " بیایند.

نظرتان را ثبت کنید کد خبر: 20410 گروه خبری: اخبار فناوری منبع خبر: citna.ir تاریخ خبر: 1393/02/13 تعداد مشاهده: 1586
کلید واژه ها: , ,
سافت گذر
نظرات بینندگان

کامران 1393/02/14 16:34
منم دیدم.. همین دیشب هم 5تا فیلم دیگه اپلود کرد با اینکه هر سه هفته یه بار قبلا فیلم میذاشته
MeysaMvb 1393/02/14 01:36
هوش سیاه زیاد نگاه کردیا.اگه گروه تروریستیه،چرا اومده تو یوتیوب فیلم آپلود کرده؟
راهای بیصداتری هم هست...
ناشناس 1393/02/14 00:48
اینا میخوان عملیات تروریستی روی برج ایفل فرانسه انجام بدند .....
ناشناس 1393/02/13 10:43
موجودات بیگانه هستن!!!!!!!!!!!!!!!!!
شاید یک گروه تر-ور_ریست داره تبادل داده میکنه و از یک روش جدید استفاده میکنه تا شناسایی نشه.